Resultaten
di 07 feb 2017

WIRED-oprichter Kevin Kelly komt naar het Klokgebouw!

WIRED-oprichter Kevin Kelly komt naar Nederland! Hij geeft op 29 maart een lezing in het Klokgebouw als onderdeel van “Conference for the Curious” dat STRP Biënnale en VPRO Medialab samen organiseren.

Kevin Kelly, tevens bekend van zijn bestseller What Technology Wants en het vorig jaar verschenen The Inevitable, is al meer dan dertig jaar deelgenoot en verslaggever van de IT-revolutie. In dit laatste boek schetst hij de twaalf drijvende technologische krachten die volgens hem de komende dertig jaar ons leven zullen bepalen. Met The Inevitable biedt hij een optimistische maar ook realistische routekaart voor de toekomst, gebaseerd op drie decennia persoonlijke ervaring met en betrokkenheid bij de ontwikkeling van digitale technologie en internet. In zijn studio in Californië, verdiept hij zich in langetermijntrends op het gebied van technologie, tools en cultureel gedrag.

Conference for the Curious
STRP Conference for the Curious is dé verzamelplek voor de allernieuwsgierigste STRP Biënnale bezoekers. Dit keer bieden ze niet één, maar twee dagen verdieping en gesprekken met makers en denkers, doeners en kenners die ieder binnen hun eigen expertise grenzen opzoeken en zo mogelijk helpen verleggen.

STRP Biënnale 2017
Met het thema 'Senses & Sensors' verkent STRP Biënnale de high touch van de high tech anno 2017. Ze zoomen in op de vergaande verstrengeling van het biologische en het technologische, het fysieke en het virtuele, het analoge en het digitale, van touch en tech, van mens en machine vanuit een cultureel perspectief. Ze brengen kunstenaars en ontwerpers, coders en hackers bijeen die gefascineerd zijn door de complexe processen waarmee wij de wereld waarnemen en die in hun werk vol sensorische technologie spelen met onze waarneming, die vervormen en ontwrichten. Daarbij zetten ze interactie en immersie centraal. STRP prikkelt haar publiek om via verbeeldingskracht grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.

Lees meer over Kevin Kelly en Conference for the Curious via e52.nl

Tickets
Dagtickets en tweedaagse tickets (met of zonder de keynote van Kevin Kelly) en losse tickets voor de keynote van Kevin Kelly zijn nu te koop via www.strp.nl