Resultaten
ma 03 dec 2018

Vredeoord. Een vervolgstap na Strijp-S

Sint Trudo is begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe, bijzondere plek in Eindhoven. Ditmaal zo’n 300 woningen op Vredeoord, het terrein aan de Boschdijk waar het hoofdkantoor van Philips gevestigd was. Jonge gezinnen worden op Vredeoord uitgenodigd om zelf initiatieven te ontplooien. Er zullen in totaal zo’n 300 woningen gerealiseerd worden op het terrein. Als volger van Strijp-S heb jij ervaring met bijzondere plekken.

Neem initiatief

Sint Trudo wil de volgers van Strijp-S vragen om deze oproep te delen met iedereen die zich thuis zou voelen op Vredeoord en die in gesprek wil gaan om samen waardevolle bewonersinitiatieven te ontplooien. Mensen met een creatieve inslag, met een hart voor groen en duurzaamheid en vooral mensen die hun kinderen in de buurt de ruimte willen geven om te spelen en te ontdekken.

Vervolgstap na Strijp-S

In tegenstelling tot Anton en Gerard op Strijp-S is Vredeoord gericht op jonge gezinnen. Mensen die zich wellicht in een eerder stadium van hun leven prima hadden thuis gevoeld op Strijp-S. Mensen met een creatieve inslag, met een hart voor groen en duurzaamheid en vooral mensen die hun kinderen in de buurt de ruimte willen geven om te spelen en te ontdekken.

Maak de plannen van Vredeoord mee

Sint Trudo kan niemand iets beloven behalve dat ze graag in gesprek gaan met toekomstige bewoners over de sfeer, maar vooral de waardevolle bewonersinitiatieven die daar kunnen worden ontplooid. Vredeoord is typisch zo’n initiatief waar mensen bewust en enthousiast Ja! Tegen moeten zeggen, voordat ze eraan beginnen. Sint Trudo wil mensen in de gelegenheid stellen om zelf of mensen uit je omgeving, kennis te laten nemen van Vredeoord en de plannen die Sint Trudo voor deze buurt heeft

 www.ja-vredeoord.nl | www.facebook.com/JaVredeoord