Resultaten
za 24 jun 2017

Volbeat op 5 september Outdoor op Strijp-S

Een optreden van de immens populaire Deense formatie staat garant voor een spectaculaire live-show vol stevige gitaar riffs en een hoog meezinggehalte. Begin dit jaar kwam het zesde studioalbum van Volbeat uit genaamd ‘Seal the Deal & Let's Boogie'. Met groot succes, want het album kwam in zeven landen op nummer één de ranglijsten binnen.

Ook op het nieuwe album blijft Volbeat dicht bij hun geroemde eigen geluid met duidelijke invloeden uit de rock n roll, country, rockabilly en heavy metal. Daarnaast zijn onlangs de support acts bekend gemaakt. Volbeat zal niemand minder dan Flogging Molly en Amorphis meebrengen!

Flogging Molly mixt punkrock met Ierse folk en weet daarmee elke zaal plat te spelen. Hun live-reputatie is er dan ook één waar je u tegen zegt. Al eerder stonden ze op o.a. Bospop, Pinkpop, Lowlands en in de Melkweg, Paradiso en 013. Het recept is bekend: springen, brullen, dansen, feest!

Amorphis is een Finse heavymetalband. In 1990 opgericht, waar ze begonnen met het spelen van deathmetal, die zich later ontwikkelde tot heavy metal met meer melodische invloeden. Ze tourden al met Arch Enemy en Nightwish en hebben ook al een eigen tour gehad. Een veelzijdige band, die live kracht uitstraalt en overtuigt.

www.klokgebouw.nl