Resultaten
wo 30 aug 2017

Timeless Interieur & Decoratie, nieuw in de Urban Shopper

Na ruim 20 jaar in De Bergstraat te hebben gezeten met de winkel, verhuist Timeless vanaf 26 augustus naar winkelcentrum ‘Urban Shopper’ op Strijp-S. Timeless is een kleurrijke, sfeervolle woon- en webwinkel met de mooiste accessoires afkomstig van over de hele wereld. 

Woonaccessoires en cadeaus
Timeless staat bekend om de gevarieerde collectie verlichting, van oosterse filigrain- en mozaïeklampen, vintage lampen, antieke kroonluchters tot lampen in Gispen stijl. Naast woonaccessoires zoals dienbladen, glaasjes, waxinelichten, vintage artikelen en blikken speelgoed slaag je er altijd voor een origineel cadeautje.

Nieuwe vorm van ondernemen
"Aangezien het de afgelopen jaren in het centrum steeds rustiger is geworden met winkelend publiek zochten wij naar een nieuwe vorm van ondernemen. Daar past een winkel in de Urban Shopper op Strijp-S goed bij. " Aldus Birgit Coehorst.

Webshop
Sinds 5 jaar is naast de winkel ook de webshop www.timeless-wonen.nl geopend. De webwinkel loopt goed, maar het directe contact met de klanten geeft toch meer voldoening. Daarbij is er toch nog een grote groep klanten die de producten wel in de webwinkel bekijken, maar toch ook graag een kijkje komen nemen in de winkel.

Bruisende plek
Doordat Strijp-S tegenwoordig een bruisende plek is, waar veel originele evenementen georganiseerd worden en er genoeg inspirerende ondernemers zitten, denkt Timeless dat dit voor hun winkel de juiste plek is om door te gaan met waar ze altijd al mee bezig zijn geweest; mensen blij maken met de leukste vondsten.

timeless-wonen.nl | www.facebook.com/timelesswonen