Resultaten
di 29 aug 2017

The Chaos Company voelt zich thuis bij de slimmeriken in Eindhoven

The Chaos Company is sinds kort gevestigd op Klokgebouw 237 en erg blij met de komst naar Eindhoven en Strijp-S. Het bedrijf, dat bestaat uit vier deelactiviteiten is gespecialiseerd in geavanceerde filmtechnieken die worden ingezet voor marketing, communicatie en entertainment.

Gespecialiseerde filmtechnieken
Chaos Company zet deze technieken strategisch en creatief verantwoord in om maximale effectiviteit te halen uit filmproducties. Het bedrijf kent een reputatie op het gebied van high speed filmen "super slow motion", 3D, virtual reality, augmented reality, mixed reality en het inzetten van drones. De combinatie van techniek en creativiteit maakt hen een goede aanvulling op communicatiespecialisten en andere filmproductiebedrijven. Met de speciale camera’s,  crews en post-production faciliteiten werkt men voor filmproducties, commercials, corporate-films, entertainment en attractieparken. 

Slimmeriken in Eindhoven
Het bedrijf was eerder gevestigd in Den Bosch en werkte vaak in opdracht van bedrijven en organisaties uit Eindhoven waardoor verhuizen een logische stap was. In combinatie met het aantrekkelijke creatieve klimaat van Strijp-S was de keuze snel gemaakt om zich te vestigen in het Klokgebouw. "Onze opdrachtgevers van boven de rivieren zeggen dat in Eindhoven 'de slimmeriken' zitten, het levert veel positieve reacties op.", aldus oprichter en directeur Frank de Bruijn.

Strategische filmpartner
Het bedrijf ontwikkelt zich steeds meer richting een full service filmproductiepartner die graag proactief meedenkt hoe film functioneel kan bijdragen aan de doelstellingen van haar opdrachtgevers. Daarom heeft het bedrijf alle disciplines in huis om klanten in alle opzichten te kunnen ondersteunen.

4x Chaos
Het bedrijf is opgebouwd uit vier activiteiten die in elkaars verlengde werken. Naast Chaos Films is Chaos Reality gespecialiseerd in virtual reality, augmented reality en mixed reality. Chaos Rental verhuurt hoogwaardige productiemiddelen, met of zonder operator. Interknowlogy is het onderdeel dat vanuit een liaison met Microsoft voor hoogwaardige online connections zorgt.

Oproep 
Chaos wil graag in contact komen met andere bedrijven op Strijp-S om ze te betrekken bij projecten. Daarnaast staat men open om door potentiële opdrachtgevers uitgedaagd te worden; "‘Nee’ kennen we niet dus daag ons uit met je vraag of opdracht", aldus Frank.

chaoscompany.nl | facebook.com/www.chaoscompany.nl