Resultaten
wo 11 apr 2018

Open jouw winkel in het creatieve hart van Eindhoven

De Urban Shopper op Strijp-S biedt de mogelijkheid aan bijzondere ondernemers om een eigen winkel te openen op de meest bruisende plek van Eindhoven. Een plek vol karakter met unieke, kleine winkelunits in een stadsdeel waar steeds meer mensen komen wonen en werken. Grijp nu je kans om jouw winkel te starten op deze bijzondere plek.


Trekpleister Strijp-S
Strijp-S is een echte trekpleister voor mensen op zoek naar bijzondere ervaringen én producten. Steeds meer mensen ontdekken het informele en inspirerende karakter van Strijp-S en komen vaak terug. De Urban Shopper biedt de mogelijkheid aan retailondernemers om klein te starten op een bruisende plek vlakbij het centrum.

Kleurrijk samen
De ondernemers van de Urban Shopper vormen samen een kleurrijke combinatie van bijzondere producten en diensten die je niet zomaar in het stadscentrum aantreft. Kleding, kunst, een kapper, cadeaus, interieurproducten, boeken, platen, meubels, graffitiworkshops, sierraden..... heb jij een bijzonder product of een bijzondere dienst om de Urban Shopper nóg specialer te maken?

Neem contact op en kom jouw winkel bekijken
Neem contact op met Sint Trudo voor meer informatie en om jouw toekomstige winkelunit te komen bekijken.

E-mail:  Bijzondereprojecten@trudo.nl
Telefoon: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur 0900 - 4444488 (gebruikelijke belkosten)