Resultaten
wo 31 mei 2017

Nieuwe huurder Klokgebouw: One Brand Culture

One Brand Culture: verbinder van medewerker en merk

Bijna alle bedrijven krijgen er mee te maken: intern gedrag dat niet in balans is met wat extern wordt beloofd. En wat naar buiten wordt geroepen, binnen niet wordt gevoeld – laat staan nageleefd. Identiteit komt niet overeen met imago. Kernwaarden vervallen tot lege hulzen. Zonde, vinden Sander Dam en Mark de Bruijn, want door die gaps verliest een merk al haar geloofwaardigheid. Daarom richtten ze One Brand Culture op om daar verandering in te brengen.

Kind aan huis in het Klokgebouw
One Brand Culture huist aan de kopse kant van de zesde verdieping in het Klokgebouw. Het is niet de enige kantoorruimte die oprichters Sander Dam en Mark de Bruijn in het Klokgebouw huren. Al sinds 2010 zijn zij met hun reclamebureau DplusM lid van Founded by All: de creatieve coöperatie die een verdieping lager te vinden is. 

Verse koffie
Omdat ze al bekend waren met de dynamiek, uitstraling en sfeer van Strijp-S en het Klokgebouw in het bijzonder, hebben Sander en Mark bewust gezocht naar een nieuwe ruimte binnen hetzelfde pand. Het kantoor op de zesde verdieping vormt het hart van One. Hier wordt de bedrijfsactiviteiten verder doorontwikkeld en vinden inmiddels de eerste value-sessies plaats. De inspirerende omgeving, de open vergaderruimtes en verse bonenkoffie lenen zich er perfect voor.

Van tooling naar actieplan
One ontdekt, formuleert en implementeert de values van jouw organisatie, mét jouw organisatie. Ze maken de gaps inzichtelijk met zelfontwikkelde tooling. De uitkomsten worden in een actieplan gegoten dat op de lange termijn voor balans, voelbare authenticiteit en een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor klant en medewerker gaat zorgen. Niet verkeerd in deze tijden van economische voorspoed.

One of a kind
Ook one of a kind worden? Sander, Mark en hun team begeleiden mens en merk hand in hand met directie, marketing en HR naar één brand culture. En daar vertellen ze je graag meer over. Ga naar onebrandculture.nl en nodig jezelf uit.