Resultaten
ma 10 jul 2017

Light up your team met LICHT

LICHT bemiddelt in de inzet van zelfstandige marketing- en communicatieprofessionals en is onlangs verhuisd van Strijp-CS (in gebouw Anton) naar de zesde verdieping van het Klokgebouw. "We hebben heel veel gehad aan de contacten bij Strijp-CS, veel mooie dingen gedaan samen met de collega's daar. Nu was het tijd voor een volgende stap, maar wel op Strijp-S natuurlijk." aldus Maartje van Mackelenbergh. 

We light up your team
"LICHT staat voor verlichten in de zin van werk uit handen nemen, maar vooral ook 'we light up your team' ", aldus Stefanie. De interim professionals van LICHT brengen bij organisaties iets extra's, behalve hun inhoudelijke specialisme brengen ze nieuwe energie. LICHT focust op de sectoren zorg, onderwijs, overheid en zakelijke – en financiële dienstverlening en heeft bewust gekozen om op Strijp-S te ondernemen omdat de plek hen zelf ook energie en inspiratie geeft.

Iets extra's
LICHT heeft als doel om méér aan opdrachtgevers én interimprofessionals te bieden door kennisdeling en opleiding te faciliteren. Voor opdrachtgevers worden LICHTsessies georganiseerd waarin specifieke vraagstukken van opdrachtgevers worden aangepakt met experts op dat vlak. Interim professionals kunnen zichzelf ontwikkelen tijdens zogenaamde SCHITTERsessies, leerzame bijeenkomsten met als onderwerp bijvoorbeeld Scrum, Customer Journey, Insights. 

Ook werving & selectie
Sinds kort biedt LICHT ook werving- & selectiediensten aan door inzet van hun ervaren collega Leontine Kamps. "Omdat werving & selectie een echt specialisme is, hebben we gekozen om met een nieuwe collega daarvoor samen te gaan werken. Leontine is hier echt in gespecialiseerd.".

www.ditislicht.nl