Resultaten
di 25 apr 2017

Connectie-S #1: John Sandiford x Antonio Media

John Sandiford is oprichter van Antonio Media, een web- en appdesignbureau met uitgebreide ervaring in user interface en user experience design. Het bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid van de extra slaapkamer bij John thuis tot een modern kantoor in het Klokgebouw, als onderdeel van de coöperatie Founded By All. Momenteel bestaat Antonio media uit 6 medewerkers en een netwerk van 25 specialisten. Antonio Media werkt aan nationale en internationale projecten voor klanten als Rockwool, ASML, Honeywell en de TU/e.

Geheime ambities
Naast het realiseren van geweldige projecten op het gebied van design, development en multimedia is Antonio Media bezig met het realiseren van grote ambities in de komende twee jaar. Deze -nog geheime- plannen hebben te maken met een nieuwe manier om multimediatools beschikbaar te stellen én betreffen een internationaal online platform waarmee samenwerking tussen ondernemers beter wordt. Houdt Antonio Media in de gaten!

Waarom het Klokgebouw?
Antonio Media was al eerder gevestigd op Strijp-S, de stap naar Founded By All voelde als een logische groeistap om onderdeel te worden van een groter ecosysteem en netwerk. Het Klokgebouw is een iconische plek in Eindhoven en daarom een stimulerende plek om vanuit te ondernemen. John roemt de actieve bijdrage van Trudo aan het ondernemerschap op Strijp-S als een reden om nog lang op deze plek te blijven ondernemen. Trudo helpt je niet alleen aan een passende werkruimte maar helpt je om je netwerk te vergroten, bijvoorbeeld door het bijwonen van netwerkevenementen. Mede daardoor speelt Antonio Media een belangrijke rol in het innovatieve ecosysteem van de Brainport regio.

“I pass the baton to...”
John:”Ik geef het stokje voor deze rubriek graag door aan Raoul Hollants, ook huurder in het Klokgebouw en een goed bevriende collega-ondernemer. Raoul heeft John goed geholpen bij de opbouw en branding van zijn bedrijf én is zelf een erg goede fotograaf. Raoul doet alles met veel passie en is een echte aanwinst voor Strijp-S”.

www.antoniomedia.com | www.facebook.com/AntonioMedia