Resultaten
do 20 apr 2017

KING-S presents Zodiak & Dommelvallei

Op Strijp-S kun je woensdagavond 26 en donderdag 27 april genieten van KING-S Festival. Onder de bezielende leiding van Zodiak Commune en Dommelvallei zal het technologische hart van Nederland weer Oranje kleuren en twee dagen lang sneller kloppen van feestelijke opwinding. Want er is weer van alles te beleven en te doen. 

Game On, Let's Play Acid and Techno!
De voormannen van de nachtploeg laten de Acid-, Techno-, en Electromachines tijdens Koningsnacht weer als vanouds op volle toeren draaien. In de oud-industriële fabriekshallen van het immer imposante Klokgebouw, worden de knoppen bediend door een tot de verbeelding sprekende internationale line-up: 

Cari Lekebusch (Zweden, Drumcode), Ancient Methods (Duitsland) of Codex Empire (Oostenrijk), Henning Baer (Duitsland) en Detroit Techno Militia’s T.Linder b2b Doubleffe (USA). Eindhoven is vertegenwoordigd door E.D.G.E. (Zodiak Commune, Dommelvallei), Saint (Zodiak Commune) en de jongste telg van de commune Strobewaffle (Zodiak Commune). 

Binnen- én buitenactiviteiten
Tijdens Koningsdag zullen de heren van de dagploeg de industriële bedrijvigheid van weleer opnieuw aanwakkeren met diverse binnen- èn buitenactiviteiten. De buitenterreinen rondom het Klokgebouw zijn tijdens Koningsdag gevuld met diverse kleine muziekpodia, waarop veelal lokale organisaties en artiesten zichzelf presenteren. Dat wordt dus volop genieten van Zinloos Geluid, NOX, Boomshakalak Soundsystem, Blue Collar Hotel en het Ketelhuis met Pop, Rock, Techno, Tekno, Acid, House en Reggae/Dub, Dubstep en Drum ’n Bass … 

Middagploeg
Om 16:00 uur gaat ook de middagploeg aan de slag in de voormalige Philips fabriekshallen van het Klokgebouw. Hier zullen de lokale helden van Zodiak Commune, Dommelvallei & NOX hun beste bits en beats ten gehore brengen.

Koningsnacht, Klokgebouw, 22:00-04:00 uur, vvk €10,- Entree €10,-
Koningsdag, Klokgebouw, 16:00-02:00 uur, gratis entree