Resultaten
ma 17 sep 2018

Infinitea wil alle Nederlanders laten genieten van ├ęchte thee

Dat is de missie van theesommelier Siyun Chang, onlangs verhuisd naar een nieuwe plek midden in Vershal Het Veem. Siyun heeft heel veel kennis van thee en leert dagelijks mensen dingen bij over thee. “Ik geef altijd een tip mee aan klanten, iets waardoor ze meer van thee kunnen genieten. Ik voel me soms net een schooljuf.” Aldus Siyun.

Veel soorten thee

Bij Infinitea kan je speciale, pure thee kopen om in de Vershal en thuis van te genieten. Naast groene, zwarte en witte thee (allemaal verse thee van echte theebladen), verkopen ze Bubbletea, Icetea, Matcha Latte, Chai Latte en Smootea (een smoothie met thee en fruit). Sinds kort verkoopt Infinitea ook Frozen Yoghurt, een ijsdessert op basis van Yoghurt met weinig calorieën.

Aziatische theecultuur in Nederland brengen

Infinitea is geïnspireerd door de theecultuur in Azië, waar thee net zo populair is als koffie in Nederland is. Iedereen drinkt daar thee in theehuizen op de hoek van de straat, mensen drinken veel meer thee dan koffie. “In Nederland moet thee nog veel bekender worden, omdat het lekker én gezond is. Iedere theesoort heeft zo zijn eigen gezondheidswerking, veel gezonder dan koffie ook”, geeft Siyun aan. Siyun adviseert haar klanten graag over welke theesoort past bij welke behoefte.

Speciaal voor de Vershal

Ook de speciale theevarianten zoals Bubbletea, Matcha Latte en de wat bekendere Chai Latte zijn heel populair in Azië. In de vershal op Strijp-S biedt Infinitea sinds kort ook Frozen Yoghurt aan, omdat Nederlanders gek op toetjes zijn en er in de Vershal nog geen echt nagerecht werd verkocht. De Frozen Yoghurts zijn een gezond tussendoortje en lekker toetje aangevuld met lekkere toppings.

Ervaringen in de Vershal

Infinitea heeft ook een vestiging in de Markthal in Rotterdam, de Vershal is de tweede locatie van Infinitea. Ze hebben bewust voor de Vershal en Strijp-S gekozen omdat ze de plek erg mooi vinden en de locatie goed passen bij hun missie om Aziatische thee meer op de kaart te zetten. Als verbeterpunt noemt Siyun het aantal bezoekers in de Vershal, ze zou graag zien dat het wat drukker wordt in de Vershal en meer mensen de weg naar de bijzondere theesoorten zouden vinden.

www.infinitea-markthal.nl | www.facebook.com/InfiniTea.Vershal