Resultaten
ma 13 mrt 2017

Founded By All, een werkplek voor groei

De eerste drie jaar Founded By All: dertig leden en 23 succesvol uitgestroomde bedrijven. De eerste incubatieperiode is daarmee een groot succes.

Founded By All richt zich op jonge ondernemers in design en techniek, waarvoor zij dé werkplek om te groeien is. Workshops, een sterk netwerk en mentoring zijn voorbeelden van hoe zij dat doen. In drie jaar worden leden geholpen hun bedrijf goed op te zetten. Na drie jaar kunnen zij ‘uitvliegen’ of zelf mentor worden.

 “Groeien als ondernemer en als onderneming is de reden waarom ik hier zit”, zegt Linda van de Ven (Lindialoog). “De samenwerking met collega’s bracht mij nieuwe projecten en vooral ook inzicht in mijzelf: ik wil iets opzetten dat groter is dan ikzelf. Daarvoor is FBA de ideale omgeving. Ze helpt mij groeien.”

Sint Trudo heeft een actieve rol gehad bij de totstandkoming van Founded By All samen met Founding partners Little Mountain, Brainport Development, Brightmove, Rabobank, SRE en Philips. Inmiddels wordt ook actief samengewerkt met onderwijsinstellingen zoals Fontys, Sint Lucas, Design Academy, Summa en TU/e.

Rondleiding en borrel
Op 30 maart ben je van harte welkom bij Founded By All. Vanaf 17:00 uur treedt het Cassettebandje op en kunnen leden je een rondleiding geven en wat vertellen over de coöperatie. Aanmelden kan via FoundedByAll.com.