Resultaten
vr 07 dec 2018

Een speciale Albert Heijn die zich thuis voelt op Strijp-S

De vestiging van Albert Heijn in Vershal Het Veem is met zijn 250 vierkante meter één van de kleinste Albert Heijns van Nederland. Maar wel een heel actieve Albert Heijn die veel mensen naar de Vershal trekt en graag wil samenwerken met de overige ondernemers maar ook luistert naar de haar klanten. We spreken hierover met winkelcoördinator Iris van Mierlo.

Albert Heijn: vers, kwaliteit met voldoende keuze  

Albert Heijn Het Veem biedt een uitgebalanceerd assortiment dat past bij de bewoners van Strijp-S én het verse karakter van Het Veem. Ze  hebben keuzes gemaakt welke producten geschikt zijn voor in het schap. Geen tien soorten jam of pindakaas, maar een aantal waarvan ze weten dat ze goed verkocht worden in andere vestigingen en aansluiten bij de  klant. Zo bieden ze een compleet assortiment net als in een grote Albert Heijn. “Daarnaast bieden we veel verse producten zoals een volledige groenteafdeling, verse salades, sushi, sappen en verse schep vis” vertelt Iris.

Een sterk team met een oproep: Vakkenvullers gezocht

 “We hebben een superleuk en gezellig team. Iedereen werkt hard, helpt elkaar en weet wat ie moet doen. Het is een geoliede machine. Dat maakt dit filiaal tot wat het is met een cultuur van ‘samen’,” legt Iris uit. Iris zorgt voor de coördinatie in de winkel zodat processen goed lopen, de informatie in de winkel juist is en dat het lekker loopt met het personeel. Door gebruik te maken van social media, lukt het vaak om een groot publiek of nieuwe werknemers te bereiken. Maar…“we kunnen nog wel wat vakkenvullers gebruiken hoor! Leg even contact via ‘Whatsappie’ en dan hebben we zo contact”, zegt Iris!

Maatwerk op Strijp-S

Het filiaal in de Vershal is vrij om keuzes te maken en het assortiment mag worden aangepast op de doelgroepen. Ze richten zich voornamelijk op studenten, werkenden op Strijp-S en omwonenden. “We doen het momenteel beter dan verwacht en groeien nog steeds. Zo was er een mevrouw die graag Chorizoworst wilde, dus hebben we dit aan het assortiment toegevoegd. En ook vegetarische frikandellen en kroketten hebben we nu”, bevestigt Iris. “Het gevolg is veel vaste klanten en fijne reacties dat ze echt fan van deze Albert Heijn winkel zijn.

Samenwerking met ondernemers binnen Vershal ‘t Veem

Albert Heijn werkt graag samen met de andere ondernemers van de Vershal, bijvoorbeeld in het organisatie van het Vershal Kerstdiner 2018, dat op 11 december plaats vindt. De ondernemers nodigen dan 100 mensen uit die wat extra aandacht kunnen gebruiken tijdens de feestdagen. Daarnaast organiseren de ondernemers op 13 december een buurtproeverij voor alle omwonenden van de Vershal. “We vinden het erg leuk dat je zo samen iets moois kunt neerzetten, in deze bijzondere omgeving op Strijp-S”, aldus Iris.

www.vershalhetveem.nl | www.facebook.com/AlbertHeijnHetVeem