Resultaten
di 14 mrt 2017

De Hopper komt naar Strijp-S!

Binnenkort worden op Strijp-S twee Hopperpoints geopend; dit is een een volledig geautomatiseerd fietsdeelsysteem. Eén Hopperpoint is aan de Torenallee gesitueerd, op de hoek van de busbaan en SAS3. Het tweede Hopperpoint komt op de middenberm van de Philitelaan, ter hoogte van het Klokgebouw aan de zijde van het viaduct. De planning is om in de loop van april de Hopperpoint op Strijp-S te realiseren.

Om een Hopper te kunnen gebruiken registreert de gebruiker zich eenmalig met de Hopperpoint-app. Deze app geeft een real-time overzicht van alle Hopperpoints en het aantal beschikbare Hoppers. De Hopperpoint-app is tevens de sleutel van de fiets. 

Er zijn geen vaste kosten verbonden aan Hopper, je betaalt alleen voor gebruik. Een hele dag kost maximaal € 9,-. Een rapportage-overzicht in de app geeft een overzicht van de ritten die gereden zijn.

In Eindhoven zijn al verschillende Hopperpoints beschikbaar, zoals op het Stadhuisplein(voor het stadskantoor), bij hotel Van der Valk en bij hotel Park Plaza Eindhoven. Een voordeel is dat een fiets in het centrum vaak sneller is dan een auto en bovendien hoef je niet op zoek naar een parkeerplaats.

Meer informatie via www.hopperpoint.nl