Resultaten
vr 17 mrt 2017

Ontwerp de ultieme Condo woning, aanmelden kan tot 31 maart.

Met de condo-toren krijgt Eindhoven er een nieuw baken op de horizon bij. Woningcorporatie Sint Trudo introduceert op Strijp-S een voor Nederland nieuw type woningen: de condo’s. Dit zijn compacte – en daarom zeer betaalbare – leefruimten van ongeveer 50 vierkante meter. Ze zijn slim ontworpen en ingedeeld en modern en luxe afgewerkt. Alle noodzakelijke voorzieningen passen op de beperkte oppervlakte. De ruimte is flexibel in te delen door verplaatsbare wanden.

Condo
In een condo van 50 vierkante meter kun je niet alles kwijt, maar dat hoeft ook niet! In de toren komen (semi-) gemeenschappelijke voorzieningen die je wel nodig hebt, maar niet per se in je eigen huis hoeft te hebben. Denk aan een wasserette, stomerijservice, kookstudio, een luxe logeerkamer, condo-café met thuisbioscoop en een daktuin. Van je eigen condo kun je dan in alle rust en vrijheid je eigen urban cocoon maken! Sint Trudo is op zoek naar ontwerpers die deze urban cocoon mede vormgeven. De opgave van Condo Prijsvraag is het ontwerp van een of meerdere elementen die de noodzakelijke functies van een woning herbergen én die ervoor zorgen dat de condo ondanks zijn beperkte oppervlakte als ruim, ‘luxe’ en vooral verrassend wordt ervaren.

Innovatief betaalbaar woningaanbod
Sint Trudo beoogt met deze prijsvraag onder meer de diversiteit in woningaanbod in Eindhoven en in het bijzonder in De Driehoek in Strijp-S te vergroten en innovatie in betaalbaar woningaanbod te stimuleren.

Wat kan je winnen?
Als prijs zal het ontwerp van de winnaar daadwerkelijk gerealiseerd worden waarbij de ontwerper zitting neemt in het bouwteam als ontwerper (tegen betaling).

Aanmelden
De prijsvraag is uitgeschreven conform het Kompas bij Prijsvragen. Via deze website vind je informatie zoals bijvoorbeeld het wedstrijdreglement, de visie van Sint Trudo en het tijdschema van de prijsvraag. Wil jij (met je team) meedoen? Meld je dan nu aan voor Condo Prijsvraag via www.condoprijsvraag.nl.
Aanmelden kan nog tot eind maart 2017!