Resultaten

Op zondag 20 mei 2018 zal een nieuw evenement gaan plaatsvinden in het Klokgebouw: ”Matchlight Motorcycle Show”. Dit event mag je echt niet missen!

Tijdens de 1e editie van deze motorshow zullen meer dan 30 vintage en custom motoren tentoongesteld worden. Curator en oprichter Wing Mok heeft motorbouwers uit heel Europa uitgenodigd om zo een unieke verzameling motoren tentoon te kunnen stellen in de lichtstad.

De stad Eindhoven heeft tussen 1870 en 1979 een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse luciferindustrie. De naam Matchlight Motorcycle Show is een ode aan deze industrie waaraan Eindhoven ook haar bijnaam “Lichtstad” te danken heeft.

Naast de bijzondere motoren  zal er ook kunst en fotografie worden getoond. Tevens zullen er activiteiten plaatsvinden en zijn er stands waar verschillende zelfstandige ondernemingen en merken merchandise en motor-gerelateerde spullen verkopen. 

De show is familie vriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Een fijne zondag vol motoren en kunst! 

Officiële Partners van Matchlight Motorcycle Show zijn onder andere: Eat Dust Clothing, Sailor Jerry, Harley Davidson, Redbull, Warsteiner, Dickies en Blue Collar hotel. 

Tickets zijn €10,00 per stuk, kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Facebook event