Resultaten

Op 5 mei vindt de derde editie van het Freedom is ... Festival op Strijp-S plaats. Tijdens dit festival is heel Eindhoven welkom. Door de vele activiteiten is er voor iedereen deze dag iets te doen.

De voorrondes voor de landelijke finales van het nationale straatvoetbaltoernooi vinden hier weer plaats. Naast het straatvoetbaltoernooi is er een apart BFF-toernooi voor dames. Verder zal er veel aandacht zijn voor het EK-Damesvoetbal dat deze zomer in ons land plaats vindt. E-moves zal shows geven waar ze nieuwe 'urbansporten' laten zien, zoals dans en BMX. Het straatvoetbaltoernooi zal eindigen met een wedstrijd tussen de profs van ZVV en een samengesteld team met een aantal ex-profvoetballers.

Verder is Peer Survival aanwezig met o.a een hoogteparcours en een tokkelbaan voor de echte 'helden'. Ook zullen er foodtrucks en een kledingbeurs zijn. 040-projects en 'Doe je ding' zullen een eigen activiteit hebben waarin ze een stukje cultuur naar voren brengen. 

Een festival is echter geen festival zonder muziek. De programmering zal bestaan uit getalenteerde DJ's en bands van BPM en Doe je Ding. Deze zullen rond 22.00 uur het festival knallend afsluiten

Facebook event